Sådan kommer du med i MC Gammelnok:

Det er meget enkelt at komme med i fællesskabet, det eneste du behøver er at udfylde nedenstående formular,
indbetale kr. 130,- på vores Bankkonto i Vestjysk Bank: Registrerings nr. 7601 konto nr. 0001192739 og du er optaget i vores lille køre sammenslutning.Har du en brugerkonto, er du på medlemslisten, er det ikke nødvendig du udfylder nedenstående, husk at skrive dit navn i feltet besked til beløbsmodtager, når du bruger homebanking, så Gitte kan se hvem der har betalt.Du kan selvfølgelig også aflevere oplysningerne og penge til Gitte, det er Gitte på fotoet til højre.
Tilmeldings formular MC Gammelnok

Fornavn

Efternavn

Adresse

Post nr. / By

Motorcykel mærke og model

Mobil Nr.

E-Mail adresse


Sådan gør du når du skal oprette dig på vores hjemmeside.

Fordele: Opretter du dig vil du få mulighed for at kunne sende SMS'er til alle mcgammelnokker og Email til dem der er oprettet som brugere af denne service.

Så er det bare udfylde felterne:

Udfyld felterne markeret med *

Ønsket brugernavn: *  

Ønsket brugernavn... undlad at bruge æøå

Adgangskode: *  Gentag:  

Adgangskode... mindst 5 tegn...

Fornavn: *  

Efternavn: *  

Telefon: *  

Telefon ... her er det dit mobil nummer du skal indtaste... 24 25 25 24 er forkert indtastet der må ikke være ophold mellem tallene. 24252524 er den rigtige måde..

E-mail: *  

E-mail: her skal du skrive din mail adresse.. det er vigtigt du skriver den mail adresse Du vil modtage en mail fra hjemmesiden med oplysninger du senere skal bruge..

Tilmeld Email:

Tilmeld Email:  der skal du sætte flueben hvis du også vil have Email

Tilmeld SMS:

Tilmeld SMS: der skal også være et flueben for ellers vil du ikke få SMS'er som du plejer.. Du kan så hvis du ikke ønsker i en periode at få SMS fra mcgammelnok eks. hvis du er på ferie og ikke vil have dyre SMS'er, man betaler jo selv hvis man er uden for Danmarks grænser.

 Tryk nu for opret bruger så får du en mail fra hjemmesiden og når kassereren kan se du har betalt bliver du aktiv medlem af mcgammelnok. Har du problemer med at udfylde skemaet eller har du ingen Email adresse kan du ringe til en fra køreudvalget så vil vi oprette dig så du kan få SMS'er som du plejer.

Når du har oprettet dig kan du logge ind og rette dine data hvis nødvendig.. Senere vil du også få mulighed for at kunne sende SMS og Email til alle der er oprettet og har betalt kontingent i gammelnok.

Har du problem med at oprette dig kan du ringe 24252524..