[13.12.10] Hej Gl. nok Jeg synes det er lidt ærgerligt vi er havnet her, jeg vil komme med et" surt opstød" omkring dette indslag . Jeg synes det er ok at købe gule veste men så stopper enigheden også. Jeg synes ikke at medlemmer der har kørt i 20-30 år skal betale for at nogle medlemmer deriblandt mig selv der evt. har usikkerhed omkring deres kørsel det må være i egen interesse og egenbetaling at dygtiggøre sig på dette felt. Med henblik på Mc ture tror jeg at dem som måtte have interesse i at deltage i disse arrangementer også synes det er ok med egenbetaling til disse. Vi har jo ikke alle den samme indstilling til ture og kan derfor heller ikke tilfredsstille alle. Mit forslag til økonomi i klubben er derfor at de overskydende penge kun bliver brugt på onsdags ture til f.eks. kaffe/is/øl og vand skulle der så være en rest så brug dem om onsdagen i vinterhalvåret da det er klubbens oprindelige aften.
Mange tak for et godt køreår og tak til vores køreudvalg for endnu et års
flot arbejde. Rigtig glædelig jul til alle samt et godt nytår    
Med venlig hilsen
Tove og Hans-Henning

[12.12.10] Jeg har netop modtaget en sms ang. Rudbøl grænsekro og jeg synes at det er fint, at der er medlemmer der ønsker at hygge sig sammen i det tyske, men jeg vil gerne i den forbindelse vide hvad det endte med ang. tilskud til bus af foreningens penge. Jeg er af den mening at hvis der er penge på kistebunden så skal de bruges til motorcykel aktiviteter, det kan være til klub t. shirt eller lign. tilskud til kørekursus, inkøb af gule veste, tilskud til mad/overnatning til en mc tur, og der kunne helt sikkert nævnes mange flere muligheder. Derudover vil jeg gerne sige tak for i år og ønske alle medlemmer en rigtig god jul og et godt nytår...
Mvh Helge Johansen
************************************

Hej Jens
Hvad har du tænkt dig med bussen/transporten? Skal vi selv sørge for transport? Eller skal bussen køre halvtom med dem som kun vil have en overnatning?
Venlig hilsen Finn
************************************

Jens Kokholm fra Holstebro

jens@kokholm.eu

tirsdag, 19-02-10 17:06

Spamfilter ind, det hjalp ikke... jeg har været nød til at slette gæstebogen... Har due et indlæg du vil have med, er du nød til at sende mig en mail, så sætter jeg det ind på denne side....

Jens Kokholm fra Holstebro

jens@kokholm.eu

tirsdag, 16-02-10 17:06

Så har jeg prøvet at lægge en spamfilter ind... så må vi se om det hjælper

 

Jens Kokholm fra Holstebro

jens@kokholm.eu

lørdag, 06-02-10 18:47

Så har der været hackere inde på siden. Nu skulle alle spor være slettet.

 

Vibeke og Poul Erik Givskov fra Holstebro

givskov@adslhome.dk

lørdag, 09-01-10 17:33

Hej
Køreudvalget har tidligere luftet tanken om at gentage succes'en fra sidste år med en weekendtur til Rudbøl Grænse kro. Vi vil opfordre køreudvalget til snart at tage stilling til om ikke vi skulle gentage denne succes. Vi syntes lige som andre på hjemmesiden har givet udtryk for det kunne være fint med en weekend sidst i februar.

 

Leo Nielsen fra Hjerm

leo@mail.tdcadsl.dk

onsdag, 23-12-09 16:28

Jeg vil ønske Jer alle en rigtig glædelig jul og et Godt nytår. Glæder mig til den nye sæson. (ps) Glæder mig også til turen til Rubøl kro.

 

Gitte Hedenskog

 

fredag, 18-12-09 07:47

Vil ønske Jer alle en rigtig glædelig jul og et festligt og fornøjeligt nytår.
Tak for hyggeligt samvær og mange dejlige ture...
Glæder mig til foråret og til vi skal på vej'n igen.
Mange hilsner fra Gitte

Bo Juelsgaard Jørgensen

bojj@tdcadsl.dk

tirsdag, 15-12-09 18:19

[???] Rudbøl Grænsekro.
Da turen i 2008 var en stor succes, Vil vi gerne forslåg en evt. dato d.20 /21- februar 2010.

 

Poul Erik Givskov

 

torsdag, 19-11-09 17:57

Jeg vil også rose den nye hjemmeside godt gået.
Dernæst vil Vibeke og jeg gerne takke alle for hyggeligt samvær i den forgangne sæson. Vi nåede lige akurat at runde 23.000 kilometer og besøg i 8 lande flere af disse enda 3 gange. Glæder os allerede til den nye sæson.

 

Jørgen Appel fra Holstebro

1208jfa@webspeed.dk

søndag, 15-11-09 20:08

Siger tak til jer alle for hyggelig samværd i den forgangne sæson. Håber i alle får en go` vinter.

 

Jens Kokholm fra Holstebro

lørdag, 29-08-09 16:59

Jeg bruger lige hjemmesiden til et par test udsendelser, så jeg håber du bærer over med mig. Og du ikke syntes der kommer for mange SMS'er.. Undskyld.. men det skal testes ordentlig før vi kan lukke den gamle side...

 

Jens Kokholm fra Holstebro

onsdag, 19-08-09 11:00

Der er stadig ting der ikke virker som jeg gerne vil have dem til at gøre, jeg har dog overvejet at gøre den aktiv selv om den ikke er mere end 50% klar... Alle billeder mangler stadig og meget af det andet gamle...

Bo Juelsgaard Jørgensen fra Holstebro

Bojj@tdcadsl.dk

lørdag, 15-08-09 06:29

Enig med Ib og Bent Flot side, luk den gamle.

 

Bent Conrad Pedersen fra Holstebro

bcp@dadlnet.dk

onsdag, 12-08-09 16:33

Enig md Ib. Flot side, luk den gamle.

 

Ib Kristiansen fra Holstebro

ibk@atea.dk

tirsdag, 28-07-09 20:52

Den nye hjemmeside ser rigtig fin ud, og jeg er klar over at det er et stort stykke arbejde som Jens har lagt i det - hvad med at lukke den gamle ned, så der ikke skal laves dobbeltarbejde?

 

Peter Haleløs

Pop@Post.Com

tirsdag, 21-07-09 10:34

Jeg syntes det er noget dårlig vejr i Danmark.. Og i Sverige.. Og i Norge.. Og lidt også i Østrig..

 

Jens Kokholm fra Holstebro

tirsdag, 21-07-09 10:16

Hej alle..
Dette er det første indlæg i gæstebogen..
Gad vide om der er andre end mig der ser det?

Hej

Der har i den senere tid været en del ture ”lige ud af landevejen” (ZZZZZZ ZZZZZZ!!!), jeg vil foreslå at køreudvalget skriver ”typen” af ture i kalenderen fremover, så man kan tage sine forholdsregler når der bliver kørt på en måde som man ikke bryder sig om

For mig at se er glæden ved at køre på motorcykel - smukke ture af små kringlede veje (gerne med god fart J)

Der er også en sidegevinst ved at køre på de små veje, nemlig at vi ikke generer den øvrige trafik på hovedvejen med en lang forholdsvis langsomkørende kolonne (det er vistnok også ulovligt!)

 Måske skulle der laves en ”undersøgelse” om hvordan medlemmerne ønsker at der skal køres?

 Med venlig hilsen

Ib Kristiansen

T: 30780060

25.06.2009Hej

Lige et forslag til opslag/reklame på hjemmesiden nu da kørekurset er blevet aflyst. 

På denne hjemmeside www.mc-sikkerhed.dk/index.php
kan man tilmelde sig et weekend kursus i Vejle for kun 995,00 kr. den 27.-28. juni og de kan sørge for gratis overnatning.

Venlig hilsen - Tove Borg Kristensen

29.04.09Onsdag 22/4 Kl 18.30 var vi 34 motorcykler der tog til bagagerums træf i Nykøbing Mors. Der var ingen af os der havde været der før så nu skulle det undersøges nærmere. Turen gik mod Struer og via Salling til Nykøbing af passende små veje. Det lille træf havde til huse i et værksted, hvor der var friskbagt brød og kaffe på kanden. Jeg fik en hyggelig snak med nogle Senior Rockere fra Mors der fortalte om en overstået klubtur til Italien, med færge over til Grækenland og videre til Tyrkiet og hjem igen. Imponerende! Jeg fik også snuset lidt rundt i de udstillede varer. Udenfor var der en del nye og gamle MC'ere sat til salg.  

Jan Hynneke

23.04.09Jeg har fået et Cardo Rider Q2 headset, og kunne ikke finde en Dansk Brugervejledning, så jeg så ikke andre muligheder en at oversætte den engelske........ Kom med rettelser eller tilføjelser

26.10.08Svar fra MCgammelnokkerne i Ålborg

Jeg har talt med gutterne, når der er så stor modstand mod, at vi bruger navnet, så vil vi bruge vinteren til finde på et andet.

Vi havde nok ikke regnet med at det ville give problemer, da vi sendte mailen.

Du skal have mange tak for ulejligheden.

Jan Kroustrup

21.10.08Mulighed for god vinteropbevaring af MC og ell. campingvogne i god og aflåst muret hal.

Der er mulighed for at sætte svag varme på ved hård frost - ellers frostfrit.

 

Kontakt ejeren: Verner Lind Thomsen

                       Skjernvej 183, Nr. Felding

                       tlf. 97.424006 / 21422006   (Indlæg fra Jens Haubro 26.09.08)Vinteropbevaring!

 

Vinteropbevaring af motorcykler i frostfrit, tørt og aflåst lokale tilbydes.

Kontakt mig for yderligere oplysninger.

 

Hilsen

Claus H. Christensen
Telefon: 2328 9801
Mail: chc@dabiex.dkSøndag d. 29 Juli drog Orla, Rasmus, Verner, Finn og jeg afsted på Hærvejs tur. De tre sidst nævnte er medlem af Mcgammelnok i Holstebro. Orla kommer fra området omkring Rold og Rasmus kommer fra Sjælland men var på ferie i Viborg.

Hærvejen er en over 1000år gammel vej op igennem Jylland der bestod af hjulspor hvor der nu var mest fremkommeligt. Den blev for en stund glemt pga andre veje blev etableret, men blev så fundet igen.
Idag kan man gå eller cykle ad det man mener er den gamle hærvej. Jeg havde valgt at tegne Cykelruten ind på min Garmin Zumo. Dette gav nogle udfordringer undervejs der krævede en vis improvision.

Vi kom 15min. for sent afsted fra Viborg hvilket skulle vise sig at redde os for megen regn iløbet af dagen.

Turen gik via Dollerup bakker, Vrads, Kollemorten, Vojens og ned til Bov. Ialt 258km ad Landeveje, grusveje og veje så smalle som cykelstier. Fra det bakkede Østjylland til det flade Sønderjylland.
Vi gjorde holdt i Vrads der er en smuk lille by med en meget gammel købmandsforretning. Her kom der en ordentlig byge som vi heldigvis kunne stå i tørvejr for under træer og husgavle sammen med flere cyklister.Syd for Kongeåen stoppede vi ved Immervad bro der er Hærvejens mest velkendte bro. Broen blev bygget tilbage i 1716, og er en af de første rigtige hærvejsbroer. Immervad Bro er kendetegnet ved at være bygget af store vandrette granitblokke. Det menes, at stenene til broen stammer fra én og samme vandreblok.Kl 16.30 var "de" der ikke havde fået madpakke med ved at være godt sultne. Vi sluttede turen med æggekage på den gamle Kgl. Privl. Kro i Bov, der også ligger på vejen "Hærvejen" som du kan se af billedserien længere nede.Finn og jeg sluttede af med lidt grænsehandel og drog så hjem af de store veje ;-) Orla der havde længst hjem havde kørt 584km den dag. Jeg var overrasket over hvor gode grusvejene var at køre på. De var nærmest luksus grusveje, og her har en MC en fordel frem for en bil da man let kan finde de jævne steder. Der var vel omkring 20-40km grusvej +/- på ruten. Det er svært at vurdere.

Jan Hynneke
02.08.07Sønderjyllandstur 25/8

Finn har lavet en aftale med sine gamle "buddies" fra sønderjylland om en fællestur - Hvis du vil med skal du tidligt op!! Vi kan evt. starte fra ALDI kl. 07.00 evt. vil Finn gerne give en gang morgenkaffe inden!!, men det skal aftales med de tilmeldte.

Uddrag fra www.mc-kaffepunch.dk's hjemmeside: (rettet vedr. tilmelding!)

MC Kaffepunch´s Sønderjyllandstur lørdag den 25. august.

At kalde turen for "Sønderjyllandstur" er måske en tilsnigelse, men der køres dog gennem en stor del af landsdelen, nemli´ den østlige del fra Haderslev til grænsen, over Als og langs kysten tilbage til Haderslev. Der er mødetid på HHP kl. 9.45, hvor vi mødes med gæsterne fra Midtjylland. Efter en kort intro går turen nordpå ud af Haderslev og derpå sydpå, ad små og smukke veje på højre og venstre side af motorvejen, mod Åbenrå. Fra Åbenrå går det videre mod Kruså. På denne strækning holdes frokostpause nær ved Hostrup sø, hvor vi spiser vor medbragte mad i overdækket spiseplads eller i det fri. Turen fortsætter fra Kruså mod Gråsten, Dybbøl og Sønderborg. Der gøres holdt ved Dybbøl Mølle. Fra Sønderborg går turen på Als, ad smukke veje fra syd til nord. På Als holdes pause ved Poul Christensens motorværksted hvor der kan købes billig frisk kaffe med hjemmebag. Vi sejler tilbage til fastlandet med færgen "Bitten". Tilbage på fastlandet køres mod Åbenrå og over Løjt Land tilbage mod Haderslev. Ved 18.30 tiden gøres holdt ved kro, hvor vi spiser aftensmad. Vi forventer at være tilbage på HHP ved 21.00 – 21.30 tiden.

Under turen holdes pauser og samling med mulighed for toiletbesøg og køb ved kiosk. Ca. halvvejs er der mulighed for tankning af benzin.

Afhængig af deltagerantal vil der være 3-5 guider der alle kender turen og som vil bære gule/grønne veste. Der køres efter reglerne vedr. kolonnekørsel. Disse kan ses i klubblad nr.2 fra 2007.

Nogle af vejene er meget smalle og snoede og der køres langsomt. Enkelte steder kan der forekomme vejarbejde. Men vejene er farbare.

Husk småpenge til køb af kaffe og kage samt færgebillet som koster 25.00 kr. for MC incl. fører. Den samlede turlængde er ca. 250 km.

Der er tilmelding til turen.

Tilmelding til  Finn Løvgreen på telefon 22 41 67 37 senest den 11. august. eventuelle spørgsmål kan ligeledes stilles til Finn.

Vel mødt

Finn
31.07.07

Prøv at bruge  Google Maps det er ret "fedt" du kan lave en rute, og så "trække" i ruten for at lave en lille motorcykel omvej. Hvis du vælger "Hybrid" visning kan du få nogle navne med sammen med satellitvisning. Hvis du har lavet en god tur kan du maile den til en "ven", han får så en lang tekststreng som man kan klippe in i internet explorer - og vupti så har man kortet på computeren

Hvis det skal være helt vildt findes det også i en version til mobilen - prøv det!

Ib

26.07.07

Aflyst pga svigtende tilmelding!

Sommertur til Hovedstaden - med afgang fra ALDI 27/7 kl. 16.00 og hjemkomst 29/7 ca. 15.00 - Der er bestilt 2 hytter med 4 sovepladser på Absalon Camping ("ekstra" må sove i telt) medbring selv sovepose m.m.

Lørdag kl 9-10 afgang til København hvor man kan tage en strøgtur eller evt. en MC tur til Kronborg?

17.00 Fælles spisning med stort tag selv bord ca. 125kr.

19.00 Turen går til Bakken (vi aftaler hjemkørsel)

Søndag hjemkørsel ca. kl 10.00

Pris - 2 overnatninger i hytte 286,00kr pr. person + evt. campingpas 60kr. - Betales den 18/7 (ALDI 18.30)

Seneste tilmelding 15/7 til jensenren@jubii.dk eller T: 40967319 / 22416737

Finn Løvgreen

11.07.07

Villy Ager kører med et ICE-Card ( In Case of Emergency ). Kontakt ham hvis du gerne vil have et.email: va@ornhojnet.dk

Kortet er til hjælp ved evt. uheld/tilskadekomst.

Kortet er samme størrelse som et DANKORT.

Kortet skal indeholde følgende oplysninger:

Kortet er GRATIS !

27.06.07Onsdag 2 Maj var jeg med MC Gammelnok fra Holstebro til træf hos Roadrunners i Glyngøre. Solen stod højt på himlen og vi var vel omkring 25-30 motorcykler. (28 red.)

Villy startede turen fra Aldi's parkeringsplads ved siden af Alfred Christensen kl 18.30 og gik via Mejrup Hindkjær, Hanbjerg, Ejsing, ,Egebjerg, Hostrup strand, Nørreby (hvorfra vi kunne se Spøttrup borg) og så ellers i retning mod Nykøbing Mors ad små veje. Lige før Broen til Mors drejede vi til højre og kørte til Klubhuset der indtil fornyeligt lå nede ved vandet ved siden af fyrtårnet, men flyttede efter pres fra politikkerne til en anden lokation hvor de fik en økonomisk håndsrækning fra kommunen til byggematerialer til et nyt klubhus.

Resultatet var ganske imponerende. Klubben har omkring 52 medlemmer og kunne samle arbejdskraft til at bygge et moderne murstenshus der overholder alle regler indenfor byggeri og lægge 600kvm fliser.

Der var øl i baren til MC venlige priser og gratis kaffebord med et stort udvalg af brød, pålæg og kage. Æblekagen var uovertruffen!

Tak til MC Roadrunners for en hyggelig aften og gæstfriheden i viste.

Læs mere her: http://www.roadrunnersmc.dk

 03.05.07

[15. november.] Opstaldingsmøde Vestjysk Bank St. Torv Kl.13.00. Vestjysk Bank, vores sponsor, byder på kaffe og lidt andet godt. Efter en gennemgang af Bankens tilbud til netop os, informerer køreudvalget om de tiltag vi har tænkt os for vintersæsonen.. Det er også en god ide hvis du allerede nu har forslag til nye tiltag i MC Gammelnok, det være sig ture eller steder vi skal besøge. Hvis du har lyst til at deltage i køreudvalget, har lyst til at lave et arrangement eller har noget du er utilfreds med, er det også her vi skal have det frem. En klub er ikke bedre end de medlemmer den har. Der er tilmelding til dette arrangement på SMS linien 30946910 Send SMS med antal senest torsdag d. 12. november. Klik for kort