Årets Biker 2011

Deltag i nomineringen af årets biker 2011.

Når du har logget dig ind kommer der et skema frem som du skal udfylde og derefter  tryk på send så deltager du i nomineringen.

Når du har udfyldt skemaet og trykket på send. Er din nominering sendt og alle felter er tomme.

Husk at udfylde alle felter.

På forhånd tak!

 

Nominerede 2011:

Henning Sørensen, Djurs turen som bagstopper kørte han fra Brian Højmark..

Verner Sørensen, For at optage toilet i længere tid end nødvendig på Berlin turen..

 

Årets biker 2010

Bent Conrad: På turen Salling rundt 2. juni 2010 forsøgte Bent at se på GPS'en, i stedet for at se den foran kørende standse, netop der hvor vi plejer at samle op, resultatet blev at Arne er nødt til at efterlade den ene sidetaske i vejsiden, idet den var bragt så meget ud af facon, at den ikke kunne sættes på igen, Bent og Arne kørte begge med, uden at have fået en skramme, hvilket man så ikke kunne sige om Bent's BMW, der havde fået en flot staffering på den venstre kåbeside, senere fandt Bent ud af, at det sorte fra Arne's sidetaske, kunne tages væk, men hullet i ventildækslet blev der stadig, så der kommer nok meget hurtigt et nyt på.

Billede af Bent’s MC efter påkørsel af Arne

Svenning Kirkeby: I bussen hjem fra Rudbøl, måtte bussen holde, fordi Svenning efter at have lavet høje lyde ned i en bærepose, skulle af og have tømt "posen" Han er blevet nomineret fordi at han næsten fik flere af de kvindelige deltagere til selv at skulle have fat på en pose.

Jeg har vist mundtligt nomineret Bent og Verner, fordi de kigger mere på GPS end på vejen, men nu får du nomineringerne på mail

 

 

 

Arne kan også komme med i opløbet for at køre op bag i Ole og vælte i Idom

 

 

 

Verner nomineres efter styrtet i Silkeborg
Årets Biker 2009

Ove Andersen, hældte dielse olie på motorcyklen da vi var inviteret på tur med en anden køreklub så vi måtte vente laaang tid på ham.

 "Året's Biker"

Her er en liste over de uheldige motorcyklister som medlemmerne mener har gjort sig fortjent til den lidet flatterende titel.

Når sæsonen er ovre vil der blive stemt på SMS om hvem den "heldige" vinder af den flotte vandrepokal er.

Hvis du vil nominere en af "vennerne" send en SMS eller en mail med en kort beskrivelse om hvorfor vedkommende skal med på listen.

 

1

Jens Haubro

Årets "Vinder" 2008

 

16/4 Jens fulgte ikke vor regel om at blive på sin "post" indtil bagkøreren kom, og vi "mistede" ca 20 mand - nomineret af flere!

2

Poul Balslev

30/4 Testede banditten som Masey Ferguson, det virkede ikke! - Poul kørte ligeud og ramte ind på en pløjemark, det lykkedes at ramme lige mellem 2 vejskilte - kun materiel skade :-)