SMS Linien

SMS-linjen er tænkt som en mulighed for at finde nogen at køre med.

SMS-linjen fungerer på den måde, at hvis du vil ud at køre en tur og gerne vil have selskab, sender du en kort sms-besked til 30946910. I sms-beskeden skriver du hvornår du kører og evt. hvor du har tænkt at køre hen. Der vil (hvis Jens får den læst og sendt videre!) så blive sendt en sms til de mobilnumre der er registreret i forhold til mcgammelnok's medlemsliste.

Som udgangspunkt starter alle ture fra ALDI's parkeringsplads på Herningvej, men der kan naturligvis også aftales andet.

Hvis du ikke tror du er på sms-listen og ønsker det, skal du blot sende dit mobilnummer til 30946910. Husk at oplyse dit navn i din sms.(der skal være betalt kontingent!)

Hvis du modtager tur-sms'er, men ikke ønsker dette, skal du blot sende en sms til 30946910 og oplyse navn og nummer og at du ikke ønsker tur-sms'er!

Vælg: Min side

På min side kan du så skrive din besked. Som vist er der kun udfyldt til SMS besked, Trykker du på send bliver der sendt en SMS.

Udfylder du felterne i Email overskrift og Email besked inden du trykker på send, vil der blive sendt både SMS og E-mail.

Vigtig!

Er du endnu ikke oprettet, eller har du ikke skiftet dit password skal du gøre det først.

Lær selv at sende SMS fra hjemmesiden!

Denne side er lavet for at hjælpe dig med at sende SMS og eller E-Mail til alle der er oprettet på MC Gammelnok's medlemsliste.

Hvis du følger denne lille anvisning vil du være istand til at invitere dine mc venner med på en tur, hvis du ikke kan få fat på SMS linien.

Du er altid velkommen til at bruge denne service, jo flere tilbud jo bedre.

Husk!

For at kunne sende SMS'er og Mail skal du være logget ind. Har du endnu ikke oprettet en bruger på hjemmesiden så skal du først have det gjort og være godkendt som medlem og betaler.

Har du ikke rettet din log in til et andet end den der er fra starten vil du ej heller kunne sende besked ud.