Vestjysk Bank

Vestjysk Bank, Vestergade 1, Holstebro.

Du kommer ind fra bagsiden, du kan parkere motorcyklen i bankens garage under bag bygningen. Du finder indgangen fra Slotsgade (Parkeringsplads ved Føtex) eller stien Endeløs der kommer fra Store Torv, Nørregade . Se kort.
De vil gerne vide hvor mange der kommer så du bedes tilmelde dig arrangementet. på vores SMS Linie telefon, simpelt med oplysningen: Opstart og antal stk.

På mødet vil Jens Haubro informere om Banken som er vært med kaffe og kage til alle de fremmødte...Jomfruhummerfestival på Læsø 3 til 5 August 2018 

Jan vil igen i år indbyde interesserede til at komme med til Læsø. Jan har sommerhus på Læsø og kan tilbyde overnatningsmulighed til op til 6-7 stk. men man må også gerne slå teltet op i haven.

Der skal bestilles færge i god til derfor er tilmelding og betaling senest 20. juni 2018.

Pris for færge med en passager er kr. 700,- tur/ retur bagsædepassager koster Kr. 270,- 

Du skal betale til Jan senest 20. juni hvis du vil med.

Der kommer mere information her så snart jeg får det.

Eller ring til Jan på 23232618

Jeg ved at vi kan bo i telt på Jans grund eller vi kan leje hytter på nærliggende campingplads, men også her skal man være i god tid. Så tag snakken med konen om du skal invitere hende på telttur eller skynd dig at aftale med Jan om overnatning i hans sommerhus. Det er først til mølle...

 

 

onsdag, 27. aug. 2014

Hvorwww.soeby-hus.dk (kort)

BeskrivelseDer er tilmelding på Ib's mobil 30780060 (senest 26/8 kl. 1600) og valg mellem disse 3 menuer: Stegt flæsk (røget) m. kartofler, persillesovs og rødbeder. Dansk bøf m. kartofler, brun sovs, bløde løg og rødbeder. Skinkesnitzel m. brasede kartofler, salat og bearnaice sauce. kun 75,- eksempel på tilmeldings SMS: Kurt 3 stk 1xbøf, 1xflæsk og 1xschnitzel links til GPX filer Søbyhus ud: https://www.dro<wbr></wbr>pbox.com/s/jcth<wbr></wbr>4g21ayn6gfi/S%C<wbr></wbr>3%B8byhus%20ud.<wbr></wbr>gpx Søbyhus hjem: https://www.dro<wbr></wbr>pbox.com/s/z3zj<wbr></wbr>vu7gl4hiupn/S%C<wbr></wbr>3%B8byhus%20Hje<wbr></wbr>m.gpx

SÆSONSTART I THY Tiden løber og en mørk vinter er til at se en ende på. Det er snart igen forår og da påsken falder sent i år så skulle der da være mulighed for at komme ud og køre MC uden risiko for vinterføre som det vi var udsatte for sidste år. Vi skal selvfølgelig igen have en fælles sæsonstart her i Thy og i år er det igen på Thisted havn og hos MC Stompers det sker. Starten går as usual…. FRA THISTED HAVN , SKÆRTORSDAG DEN 17. April KL.1300 Der er bestilt godt vejr til dagen så vi bliver rigtigt mange denne gang. Det har de sidste år været noget af et tilløbs stykke for folk i Thisted som har taget dette arrangement til sig som et sikkert forårstegn, og der plejer at være rigtigt mange på havnen for at se på motorcykler. Kom derfor i god tid så vi kan lave en flot ”Line up” så der er noget at kigge på for os selv og øvrige interesserede. Fra havnen kører vi en fælles tur ud i det smukke forårsklædte Thy, og slutter ca. kl. 1400 ved MC Stompers klubhus på Hundborgvej 122 i Thisted, hvor der kan købes kaffe & kage samt pølser med tilbehør. Samtidig er det naturligvis igen tid til at genopfriske gamle bekendtskaber og måske skabe nye blandt de motorcyklister som er kommet til siden sidst.. Baren vil også være åben hvis nogle i stedet skulle ønske en øl eller vand oven på strabadserne. Vi håber at se en masse motorcyklister, såvel kendte som ukendte til denne uforpligtende sæsonstart. Alle er velkomne og har hermed en god lejlighed til at genopfriske gamle minder, møde nye og gamle bekendte og måske lægge planer for den kommende sæson, eller brug det bare som en undskyldning for at trille en tur på MC’en. Info : +4541702051 eller smaasteen@mail.dk På gensyn i Thisted Skærtorsdag

Åbent hus Trehøje  


mød følgende firmaer :

KOK- MC Holstebro & Dream & Bike tours v/ Kurt Sørensen ( Fredericia ) .

Aulum - Grove Jagtforening . Vestjysk Jagt & Fritid Holstebro . Sørvad Cykler .

Rally Biler v/ ÆG Racing  og  Pilgaard Rally Team Sport . Nic. Nielsen .

Dansk Veteranbil klub . Camping Parken Herning . Midt West Whisky .

Aulum Bil Center . Hos Lise & Brødhuset . Tatovør House off Pain .

Modellastbiler.dk  fra Roslev - der hvor mænd bliver til drenge …….

og masser af krom, overraskelser og råhygge …

Vind en weekend ophold i Tyskland eller en Rallytur på Herning messen Biler

Der kan købes drikkevarer og pølser fra grill husk kontanter 

 

arrangører: Aulum Bil Center, Aulum Bogtryk, Hos Lise og Hårtotten


Indbydelse til ELMER TRÆF 2012

traef2012-2x180.pdf

Indbydelse til tur

AAbning_af_motorvej_med_BBMC.pdfJeg er ved at lave en Øresundstur MC tur i Kr. Himmelfartsferien.

Turen er på ca. 1.350 km og besøger følgende lande og landsdele: Fyn, Jylland, Tyskland, Polen, Sverige, Sjælland.

 

Se mere her: http://mc.gejl.dk/himmelfart2012.htm

 

Hvis du/I gerne vil med, så giv lyd

 

Med venlig hilsen

Tage Gejl

Lerskrænten 47

7830  Vinderup

tage@gejl.dk

Tlf. +45 2339 1177

 MC gammelnok er inviteret til onsdag at komme ud og prøvekøre den nye Honda Crossrunner, har du ikke lyst til at starte fra Aldi på motorcykel kan du bare komme direkte til KOK MC, Niels Ebbesebsvej 10, Holstebro.

Du kan hele ugen i normal åbningstid komme forbi og få en prøvetur på Honda Crossrunner.  Kilk på foto for at se hele indbydelsen.

MC Forårsparade Randers lørdag den 21. maj 2011Klik på indbydelsen for at se et større billede.


SÆSONSTART I THY

Så banker foråret atter på døren og i år ligger påsken sent, så muligheden eller risikoen for godt vejr er overhængende.

Traditionen tro skal vi have en fælles sæsonstart her i Thy og i år er det igen Skærtorsdag det sker her i Thisted.

Mødestedet er igen Thisted havn på den midterste havnemole overfor det nye havnetorv.

Starten går….

FRA THISTED HAVN , SKÆRTORSDAG DEN 21. April KL.1300

Det er efterhånden ved at være et tilløbs stykke så kom i god tid så vi kan lave en flot ”Line up” så der er noget at kigge på for os selv og øvrige interesserede.

Herfra kører vi en fælles tur ud i det forårsklædte Thy, og slutter ca. kl. 1400 ved MC Stompers klubhus på Hundborgvej 122 i Thisted, hvor der kan købes kaffe & kage samt pølser med tilbehør.

Sammen med dette vil der igen være rig lejlighed til den traditionelle ”vippen” og ”sparken dæk” og hvad man nu ellers kan finde på. Det kan ikke garanteres at der er siddeplads til alle, men så må man tage en kop stående kaffe med tilbehør.

Baren vil også være åben hvis nogle i stedet skulle ønske en øl eller vand oven på strabadserne.

Vi håber at se en masse motorcyklister, såvel kendte som ukendte til denne uforpligtende sæsonstart. Alle er velkomne og har hermed en god lejlighed til at genopfriske gamle minder, møde nye og gamle bekendte og måske lægge planer for den kommende sæson, eller brug det bare som en undskyldning for at trille en tur på MC’en.

Info : +4549112051 eller smaasteen@mail.dk

På gensyn i Thisted Skærtorsdag

www.stompers.dkHerning_Bikemeet-1.pdf

 

KRÆMMERMARKED OG

SPARK DÆK” DAG

LØRDAG DEN 14. AUGUST 2010 KL. 10.00

VED HAVNEN PÅ

HUMLUM FISKERLEJE OG CAMPING

KOM OG SPARK DÆK MENS KONEN GÅR PÅ KRÆMMERMARKED OG SE CAMPINGPLADSEN,
DER FRA NÆSTE ÅR HAR
MC CAMP.

MØD TALSTÆRKT OP, SÅ VI KAN FÅ EN KANON DAG

ADRESSEN ER BREDALSVIGVEJ 5, HUMLUM,
7600 STRUER

Indbydelser

Turen er udsat til efter sommerferien.

Klaus vil lave turen en søndag, tror jeg nok. Da bolsje kogeriet ikke har åbent om lørdagen, vejret den 12 juni var ej heller til madpakke i klitterne...

 

Mere senere..

 

Jeg vil lave en tur til vejers strand, lørdag den 12 juni 2010. Som sidste år starter vi med morgenkaffe hjemme hos mig, kl. 09.00  

Turen går forbi Blåbjerg plantage med små veje gennem militær område, vi spiser vorres medbragte madpakker i klitterne

Jeg har indlagt et besøg hos et bolsje kogeri.  

Hjemturen går over Skjern Enge osv

Der er tilmelding til turen på 30237921 indtil fredag 11. juni, send sms med navn og antal til Klaus Nørgaard.

Hilsen Klaus Nørgaard

Husk! Tilmelding til denne tur af hensyn til morgenkaffen..

 

Se billeder fra sidste år i galleri. 

Indbydelse Metalskolen